ODENSE Logo professionel

Lakridscreme

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1520 stk.:
    stk.
Opskrift er beregnet til 1520 stk.:

Sådan gør du

Kog fløden op og hold over chokoladen og lakridspulver. Rør grundigt til al chokoladen er smeltet.

*Smag cremen til, da lakridspulver kan have forskellig styrke.

Dæk creme til med film og sæt på køl natten over.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.