ODENSE Logo professionel

Lagkagebunde

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 7020 g:
    g
Opskrift er beregnet til 7020 g:
  • 3000 g Past. æg (helæg)
  • 2000 g Sukker
  • 1500 g Hvedemel
  • 500 g Kartoffelmel
  • 20 g Bagepulver

Sådan gør du

Sukker og æg piskes varm og kold. Mel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og mænges forsigtigt i.

Dejen afvejes med 1000 g pr. bund og smøres ud i pladens størrelse.

Bages ved 230°C i 7-9 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.