ODENSE Logo professionel

Kransekagemasse med solbær

Anvendes bl.a. til kransekagefestival stykkerne med cremeux.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6975 g:
    g
Opskrift er beregnet til 6975 g:

Sådan gør du

Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres smag.
Sættes på køl til dagen efter.

Kransekagemassen sprøjtes ud med snabeltyl i pladens længde og bages ved 220°C grader i 13-15 min.

Rettes op efter bagning.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.