ODENSE Logo professionel

Kransekagemasse med kakao

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8100 g:
    g
Opskrift er beregnet til 8100 g:

Sådan gør du

Kakaopulver og kogende vand blandes sammen til en tyk pasta.

Massen køres sammen som almindelig kransekagemasse og tilføres kakaopasta (Må ikke sættes på køl).

Kransekagemassen skal sprøjtes ud med det samme, og bages ved 220°C grader i 13-15 min.

Rettes op efter bagning.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.