ODENSE Logo professionel

Kransekagemasse

til både konfekt og stænger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8000 g:
    g
Opskrift er beregnet til 8000 g:

Sådan gør du

Kranse XX og sukker røres sammen. Æggehviden tilsættes lidt ad gangen.

Tip

Det færdige kransekagestykke bliver mere ensartet og svampet hvis massen røres sammen dagen før anvendelse, idet sukkerkrystallerne opløses bedre.

Opbevares på køl.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.