ODENSE Logo professionel

Kransekageglasur

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1150 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1150 g:
  • 1000 g Flormelis
  • 150 g Past. æggehvider

Sådan gør du

Sigtet flormelis røres op med æggehvide. Der røres til glasuren kan danne mønster uden at flyde sammen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.