ODENSE Logo professionel

Kransekagebunde

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3000 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3000 g:

300 stk.

Sådan gør du

Kranse XX og sukker røres sammen. Æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Små bunde á ca. 10 g sprøjtes med konfekt stjernetyl på bageplade med siliconepapir.

Bages ca. 8 minutter ved 200°C grader og afkøles.

Kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.