ODENSE Logo professionel

Karamelmousse

Karamelmousse anvendes bl.a til påskesnitter og i påsketærten fra vores påskebrochure 2022.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3339 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3339 g:

Sådan gør du

Udblød husblas i koldt vand.

Sukker smeltes i en stor tykbundet gryde. Det skal være en mørk karamel, men den må ikke blive brændt.

425 g fløde varmes op til kogepunktet og tilsættes forsigtigt til karamellen. Rør forsigtigt imens og lad karamellen koge godt igennem.

Sigt karamellen over i en stor skål med lys chokolade og tilsæt den udblødte husblas. Rør grundigt sammen og lad karamellen køle til ca. 40°C grader.

Pisk æggeblommer i og vend 1700 g let pisket fløde i. Fordel moussen på den frosne bund med frugtfyldningen og sæt på frost.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.