ODENSE Logo professionel

Kakaobund blød

Anvendes bl.a. til Sarah Bernhardt kakao.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 5340 g:
    g
Opskrift er beregnet til 5340 g:

Sådan gør du

Kakao røres op i det varme vand og blandingen røres i den bløde kranse-/marcipanmasse.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.