ODENSE Logo professionel

Kagecreme

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4069 g:
    g
Opskrift er beregnet til 4069 g:
  • 2500 g Mælk
  • 575 g Past. æggeblommer
  • 750 g Sukker
  • 240 g Majsstivelse
  • 4 g Vaniljestænger

Sådan gør du

Sukker og mælk koges op. Æggeblommer, majsstivelse og korn fra vaniljestangen røres sammen og tilsættes den kogende mælk. Cremen koges 1 min. under stadig omrøring. Cremen sættes på køl, dækket med film i min. 4 timer.

Kagecremen kan opbevares på køl op til 4 dage.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.