ODENSE Logo professionel

Kagebund lys

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2340 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2340 g:
  • 1250 g Platin CREDI® Cake Lys
  • 435 g Past. æg
  • 375 g Olie
  • 280 g Vand

Sådan gør du

Alle ingredienser røres sammen med spartel i 5 min.

Massen fordeles i en kantplade med bagepapir og bages ved 160°C grader i ca. 25 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.