ODENSE Logo professionel

Jordbærkompot

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1400 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1400 g:
  • 1000 g Frosne Jordbær
  • 400 g Sukker

Sådan gør du

Jordbær og sukker koges op, blendes derefter og afkøles.

Jordbærkompotten kan holde sig op til 3 uger på køl i en tætsluttende emballage.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.