ODENSE Logo professionel

Hasselnøddebund med marcipan

Her får du opskriften på en lækker hasselnøddebund med ODENSE Mandelråmasse Valencia. Perfekt til bryllupskager, tærter og moussekager eller lign.

Grundopskriften indgår bl.a. i Halloween tærten 2025.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4100 g:
    g
Opskrift er beregnet til 4100 g:

Sådan gør du

Mandelråmasse, flormelis, blødt smør, æggeblommer, vaniljesukker, hvedemel og let ristede, hakkede hasselnødder køres sammen med spartel.

Æggehvider og sukker piskes op og vendes i massen.
Vejes af på 2.000 g i kantrammer og bages i ca. 15-18 min. ved 170/180 grader.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.