Hasselnøddebund med marcipan
Her får du opskriften på en lækker hasselnøddebund med ODENSE Mandelråmasse Valencia. Perfekt til bryllupskager, tærter og moussekager eller lign.
Grundopskriften indgår bl.a. i Halloween tærten 2025.
Ingredienser
- 400 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 400 g Flormelis
- 500 g Smør
- 600 g Past. æggeblommer
- 100 g Vaniljesukker
- 600 g Hvedemel
- 100 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 1000 g Past. æggehvider
- 400 g Sukker
Sådan gør du
Mandelråmasse, flormelis, blødt smør, æggeblommer, vaniljesukker, hvedemel og let ristede, hakkede hasselnødder køres sammen med spartel.
Æggehvider og sukker piskes op og vendes i massen.
Vejes af på 2.000 g i kantrammer og bages i ca. 15-18 min. ved 170/180 grader.