ODENSE Logo professionel

Hasselnød brownie

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 5345 g:
    g
Opskrift er beregnet til 5345 g:

Sådan gør du

Pisk æg og sukker let og luftigt. Smelt smør og nougat sammen, og vend det i æggesnapsen. Sigt mel og kakaopulver og vend det i massen. Vend hasselnødder i til sidst.

Fordel massen i en kantplade og bag ved 160°C grader i ca. 35 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.