ODENSE Logo professionel

Gulerodskage

Grundopskrift på Gulerodskage til 1 plade eller til 50 muffins.

Anvendes fx til Halloween Gulerods Muffins og Gulerodsstang med appelsinmarcipan.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3153 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3153 g:
  • 450 g Smør (blødt)
  • 300 g Sukker
  • 300 g Brun farin
  • 600 g Past. æg
  • 600 g Hvedemel
  • 50 g Bagepulver
  • 20 g Kanel
  • 8 g Salt (fint)
  • 825 g Gulerødder (revet)

Sådan gør du

Pisk smør og de to slags sukker lyst og luftigt. Tilsæt æg lidt ad gangen. Bland mel, bagepulver, kanel og salt og vend det i dejen. Ved til sidst revet gulerødder i.

Dejen fordeles i kantplade og bages ved 175°C i 35 min.

Tip

Anvendes muffins forme, bruges der 60 g pr. kage og bages i ca. 25 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.