ODENSE Logo professionel

Glaze, simpel

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1443 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1443 g:
  • 480 g CREDI®SHINE Base, 12,5 kg
  • 240 g Piskefløde
  • 720 g Hvid chokolade
  • 2 g Power Flower Chokoladefarve Gul
  • 1 g Power Flower Chokoladefarve Rød

Sådan gør du

Rør Credi Shine base og fløde sammen i en gryde og varm det op under omrøring, til kogepunktet. Vær OBS på at det kan stødkoge kraftigt, hvis ikke det omrøres.

Hæld den varme gelé over chokoladen og Power Flowers, og blend det godt igennem med en stavblender.

Lad glazen køle til ca. 40 grader, før den anvendes. Rester kan gemmes og opvarmes igen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.