ODENSE Logo professionel

Glaze

Foto: Her vist sort glaze på Passions påsketærte.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2707 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2707 g:

Sådan gør du

Vand, sukker og glukose koges op, og kondenseret mælk tilsættes sammen med den udblødte husblas.

Siruppen hældes over chokoladen og ønsket farve tilsættes.

Glazen blendes grundigt med stavblender - gerne op til 5 min.

Undgå luftbobler ved at holde blenderhovedet under overfladen hele tiden.

Opbevar glazen på køl og anvend den ved ca. 35 grader.

Tip

Rester af glaze kan fint genbruges. Opbevares på køl, dækket helt tæt med film.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.