Glaze
Foto: Her vist sort glaze på Passions påsketærte.
Ingredienser
- 390 g Vand
- 600 g Sukker
- 600 g IGOS Glukose 84%, 15 kg
- 430 g Kondenseret mælk
- 30 g Husblas (15 bl.)
- 650 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 7 g Pastafarve (efter eget valg)
Sådan gør du
Vand, sukker og glukose koges op, og kondenseret mælk tilsættes sammen med den udblødte husblas.
Siruppen hældes over chokoladen og ønsket farve tilsættes.
Glazen blendes grundigt med stavblender - gerne op til 5 min.
Undgå luftbobler ved at holde blenderhovedet under overfladen hele tiden.
Opbevar glazen på køl og anvend den ved ca. 35 grader.
Tip
Rester af glaze kan fint genbruges. Opbevares på køl, dækket helt tæt med film.