ODENSE Logo professionel

Flødebolleskum med vanilje

Flødebolleskum med vanilje anvendes til opskriften på Tapas Flødeboller med vanilje.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 872 g:
   g
Opskrift er beregnet til 872 g:

Sådan gør du

Kog sukker, vaniljesukker, glukose og vand op til 117°C.

Pisk æggehviderne let og tilsæt den varme sukkerlage i en jævn stråle mens der piskes. Pisk ved højeste hastighed på røremaskine til skummet er helt afkølet. Det kan godt tage 15 min., før skummet er pisket grundigt nok.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.