ODENSE Logo professionel

Flødebolleskum

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1800 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1800 g:

Sådan gør du

Sukker, glukose og vand koges op i en gryde ved jævn varme til 122°C (anvend sukkertermometer). 

Æggehviderne piskes til 1/2 volumen ved middel hastighed i rørekedlen. Den kogende sukkerlage tilsættes i en tynd stråle langs kedlens kant, samtidig med der piskes.

Herefter piskes skummet indtil det er koldt, ca. 15 minutter. 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.