ODENSE Logo professionel

Cremeux solbær

Anvendes bl.a. til Kransekagefestival stykket solbær.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1787 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1787 g:

Sådan gør du

Invertsukker smeltes i solbærpuréen.

Den varme cremeux base hældes over chokoladen og den udblødte husblas.

Solbær tilsættes. Cremen blendes med stavblender til den er helt homogen.

Filmes og stilles på køl til dagen efter.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.