ODENSE Logo professionel

Cremeux mørk chokolade

Anvendes bl.a. til Kransekagefestival stykket mørk chokolade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1475 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1475 g:

Sådan gør du

Den varme cremeux base hældes over chokoladen.

Cremen blendes med stavblender til den er helt homogen. 

Filmes og stilles på køl til dagen efter.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.