ODENSE Logo professionel

Cremeux base

Anvendes bl.a. til Kransekagefestival stykkerne.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2800 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2800 g:
  • 1000 g Piskefløde
  • 1000 g Sødmælk
  • 500 g Past. æggeblommer
  • 300 g Sukker

Sådan gør du

Æggeblommer og sukker piskes lidt sammen, men ikke for meget.

Sødmælk og fløde koges op, og hældes derefter over æggesnapsen, som legeres til 82 grader.

Basen kan nu bruges til forskellige cremeux typer, hvor der er tilsat smag. Fx til konceptet "Kransekagefestival".

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.