ODENSE Logo professionel

Cream Cheese Frosting

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3000 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3000 g:
  • 1000 g Smør (blødt)
  • 1000 g Flormelis
  • 1000 g Flødeost
  • 2 stk. Citroner (saft og skal)

Sådan gør du

Pisk smør og flormelis til max volume. Tilsæt flødeost og citron, og rør det sammen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.