ODENSE Logo professionel

Chokolademousse

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4560 g:
    g
Opskrift er beregnet til 4560 g:

Sådan gør du

Kog 1500 g fløde op.

Tilsæt husblas og hæld over chokoladen, og afkøl til ca. 40°C.

Pisk 1500 g fløde til skum med vaniljesukker og vend det i chokoladecremen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.