ODENSE Logo professionel

Chokoladebund rund

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 5100 g:
    g
Opskrift er beregnet til 5100 g:
  • 2500 g CREDI® Luksus Muffin Mørk
  • 600 g Vand
  • 1000 g Olie (veg. planteolie)
  • 1000 g Past. æg (helæg)

Sådan gør du

Til alle kager bruges en chokoladekage, bagt i træramme. Vi anbefaler CREDI® Luksus Muffin Mørk.

4.500 g pr. ramme og bages ved 160°C i 50-60 min.

Kagen afkøles, stikkes ud med kagering Ø24 cm, plus evt. ekstra dekorationsstykker ifølge den valgte opskrift, og smøres op med smørcreme.

Vi anbefaler, at kagen afkøles helt før den overtrækkes med dekorationsmarcipan, da kagen så er mindre følsom overfor tryk, når marcipanen lægges på.

Tip

Denne chokoladebund anvendes til de "Sjove børnekager"

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.