ODENSE Logo professionel

Chokolade mazarinmasse

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 21500 g:
     g
Opskrift er beregnet til 21500 g:
  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 4000 g Margarine
  • 2500 g Chokolade chunks
  • 4000 g Past. æg
  • 1000 g Hvedemel
  • 3500 g Sukker
  • Kakaopasta

  • 500 g Kakao
  • 1000 g Vand (kogende)

Sådan gør du

Kakao og kogende vand blandes til en kakaopasta.

Chokolade mazarinmasse røres som almindelig mazarinmasse, og kakaopasta tilsættes sammen med sukkeret.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.