ODENSE Logo professionel

Brune lagkagebunde

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 6 stk.:
  • 1500 g Past. æg
  • 750 g Sukker
  • 600 g Hvedemel
  • 300 g Kakao
  • 30 g Bagepulver
  • 6 dl Vand

Sådan gør du

Æg og sukker piskes let og luftigt. Kakao og vand røres sammen til en pasta og tilsættes æggemassen sammen med mel og bagepulver sigtet sammen. Dejen fordeles i 6 springforme og bages i 25-30 min. ved 200°C.

Efter afbagning løsnes bundene langs siderne og ringene fjernes. Lagkagebundene vendes ud med bunden opad på bagepapir, så overfladen bliver jævn og glat.

Tip

Lagkagebundene er velegnet til frysning.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.