ODENSE Logo professionel

Broken gel solbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1500 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1500 g:
  • 270 g Vand
  • 390 g Sukker
  • 100 g Citronsaft
  • 20 g Textura Gellan
  • 20 g Textura Citras
  • 700 g Solbærpuré

Sådan gør du

Alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring.

Skal koges igennem i ca. 2 min. Sættes derefter på køl til det er helt stift.

Blendes glat før brug. Der justeres evt. med lidt vand.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.