ODENSE Logo professionel

Broken gel mango-passion

Kan anvendes til kagedekoration, indlæg i kager eller som topping til tapaskager.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1610 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1610 g:
  • 525 g Mangopuré optøet
  • 525 g Passionspuré optøet
  • 175 g Vand
  • 350 g Sukker
  • 17,5 g Textura Gellan
  • 17,5 g Textura Citras

Sådan gør du

Kog alle ingredienserne op og lad det koge et par minutter.

Køl geléen af. Blend den afkølede gelé glat.

Tip

Broken gel har mange egenskaber:

Bagestabil og frysestabil, lang holdbarhed på køl eller frost, god til at pynte kager med, og kan laves med alle typer af frugtpuréer.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.