ODENSE Logo professionel

Broken gel blodappelsin

Her får du opskriften på en broken gel med blodappelsin, der kan anvendes til forskellige kagedekorationer, toppings og indlæg i kager.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 199 g:
   g
Opskrift er beregnet til 199 g:
  • 120 g Blodappelsin puré , optøet
  • 15 g Citronpuré , optøet
  • 20 g Vand
  • 40 g Sukker
  • 2 g Textura Citras
  • 2 g Textura Gellan

Sådan gør du

Kog alle ingredienser op og lad det koge et par minutter. 

Køl gelén af. Blend den afkølede gelé glat. 

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.