ODENSE Logo professionel

Blodappelsinmousse

Grundopskrift på blodappelsinmousse anvendes bl.a. i Halloween tærten 2025 og kan også anvendes i andre kager fra Odense Marcipan.

TIP: Man kan tilsætte lidt rød frugtfarve, hvis moussen skal være lidt mere rød.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2742 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2742 g:
  • 900 g Blodappelsin puré
  • 900 g Hvid chokolade
  • 900 g Piskefløde
  • 12 g Husblas
  • 30 g Revet appelsinskal, frossen

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand.

Blodappelsin puré koges op sammen med revet appelsinskal. Den udblødte husblas tilsættes.

Hæld puréen over den hvide chokolade og rør grundigt til al chokolade er smeltet.

Afkøl til stuetemperatur og tilsæt let pisket flødeskum.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.