ODENSE Logo professionel

Appelsinkompot

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 700 g:
   g
Opskrift er beregnet til 700 g:
  • 300 g Appelsiner (2 stk. usprøjtet)
  • 200 g Sukker
  • 200 g Vand

Sådan gør du

Appelsinerne skåret i skiver, sukker og vand kommes i en gryde og koges op. Lad det simre i 20 min. Herefter blendes kompotten og den afkøles. Kompotten kan opbevares op til 3 uger på køl i tætsluttende emballage

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.