ODENSE Logo professionel

Appelsin- og abrikoskompot

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4175 g:
    g
Opskrift er beregnet til 4175 g:
  • 900 g Søde Appelsiner (6 stk.)
  • 200 g Tørrede Abrikoser
  • 1300 g Sukker
  • 1750 g Vand
  • 25 g Pektin

Sådan gør du

Appelsinerne skylles og skæres i kvarte og derefter i tynde skiver. Lægges i blød i vandet i 1 døgn.

Tilsæt abrikoser og sukker og kog igennem i ca. 20 min. Derefter tilsættes pektin og koges yderligere i 5 min.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.