Mini Græskarkage
Ingredienser
- 720 g ODENSE Overtræksmarcipan - Orange 2,5 kg til kagerne
- 110 g ODENSE Overtræksmarcipan - Sort 2,5 kg til øjne og mund
- 220 g ODENSE Overtræksmarcipan - Grøn 2,5 kg til græskartop
- 500 g Flødecreme
- 440 g Appelsin- og abrikoskompot
- 500 g Chokoladebund til rammekager
Sådan gør du
Rul ODENSE Overtræksmarcipan ned på 2 mm og anvend ODENSE Fantasiform til at forme kagerne.
Stød marcipanovertrækket i formens huller og sprøjt flødecreme i hullerne op til knæk på kanten.
Ca. 12 g kompot sprøjtes på cremen, og udstukne bunde (udstikker nr. 8, Ø 6 cm) lægges på.
Vend formen med en bageplade med silikonepapir, og stik kagerne ud med udstikker nr. 9, Ø 6,5 cm.
Til græskarkagerne udstikkes øjne og mund af ODENSE Overtræksmarcipan sort med et udstikkersæt, og der formes en "græskartop" af grøn overtræksmarcipan.
Tip
Kagerne kan pyntes som foto - men kan også pyntes til mange andre anledninger - slip fantasien løs!