ODENSE Logo professionel

Mini Græskarkage

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 36 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 36 stk.:

Sådan gør du

Rul ODENSE Overtræksmarcipan ned på 2 mm og anvend ODENSE Fantasiform til at forme kagerne.

Stød marcipanovertrækket i formens huller og sprøjt flødecreme i hullerne op til knæk på kanten.

Ca. 12 g kompot sprøjtes på cremen, og udstukne bunde (udstikker nr. 8, Ø 6 cm) lægges på.

Vend formen med en bageplade med silikonepapir, og stik kagerne ud med udstikker nr. 9, Ø 6,5 cm.

Til græskarkagerne udstikkes øjne og mund af ODENSE Overtræksmarcipan sort med et udstikkersæt, og der formes en "græskartop" af grøn overtræksmarcipan.

Tip

Kagerne kan pyntes som foto - men kan også pyntes til mange andre anledninger - slip fantasien løs!

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.