ODENSE Logo professionel

Miniflødeboller med passion

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Vend passionspulver i flødebolleskummet og sprøjt ca. 6 g. på hver kransekagebund.

Dyp flødebollerne i tempereret mælkechokolade og pynt evt. med passionspulver.

Tip

Vær omhyggelig med at sprøjte flødebollerne i samme form og højde, så de kan pakkes i æsker.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.