ODENSE Logo professionel

Marcipankys

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 200 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 200 stk.:

Sådan gør du

Sådan gør du
Skum

  1. Sukker, glukose og vand blandes og varmes op til 120º C, lidt vaniljesukker kan evt. tilsættes lagen.
  2. Æggehviderne piskes til ½ volumen ved middel hastighed og den varme sukkerlage tilsættes hviderne i en tynd stråle, der skal løbe ned langs indersiden af kedlen.
  3. Pisk skummet færdig ved lav hastighed i ca. 30 min. Den skal være helt kold, før den er klar.

Kys

  1. Marcipanen rulles ned på 5 mm og stikkes ud med rund udstikker nr. 6 (Ø 5 cm). Lad bundene tørre 1 døgn inden de bruges.
  2. Skummet sprøjtes ud med rund, glat tylle på marcipanbundene, ca. 15 g pr. stk.
  3. Dyppes i mørk chokolade.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.