ODENSE Logo professionel

Flødeboller med marcipanbund

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

Marcipanbunde
En pakke marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir og på hver skive placeres en nougat terning.

Guf
300 g sukker og 1 dl vand koges op og koger i 2 minutter. 150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Guffet piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.

Guffet sprøjtes på marcipanbundene med en plastikpose hvor et hjørne klippes af eller med en sprøjtepose.

Flødebollerne pensles med eller dyppes i smeltet mørk overtræk.

Tip

Holdbarhed er 3 dage ved 10-12°C.

Flødebollerne er nemmere at håndtere, hvis du bager marcipanbundene ved 180°C i 5-8 minutter. (Læg først nougat på når bundene er afkølede)

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.