ODENSE Logo professionel

Flødeboller med hindbærskum

Disse hindbærflødeboller er den perfekte lille snack. Hindbærskummen giver en dejlig frisk smag og et smukt udtryk. Ofte falder flødebollerne sammen, når man hælder chokolade over, men det har vi også et lille fif til at undgå. Du kan læse opskriften herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

Marcipanen formes til en rulle, og skæres i 30 skiver. Læg skiverne på bagepapir og bag dem ved 180°C i 5-8 minutter.

Kog de frosne hindbær op så lidt af væsken forsvinder, og lad den stå og køle af.

Kog sukker og vand op i 2 minutter. Pisk æggehvider let og tilsæt derefter sukkermassen langsomt. Pisk stift med en håndmikser ved middel hastighed i 15 minutter. (Det vigtigt massen bliver meget stift pisket).

Vend hindbærmassen i den stiftpiskede guf. Kom den færdige guf i en sprøjtepose og sprøjt den ud på bundene i små toppe.

Bag flødebollerne i 5 minutter ved 180°C , så de får en fast overflade. Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet mørk overtræk. Drys med frysetørrede hindbær.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.