Trifli med ymer creme
Ingredienser
Marcipan crumble
- 400 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 240 g Rørsukker
- 240 g Hvedemel
- 120 g Smør
Jordbær/rabarber kompot
- 1250 g Frosne jordbær
- 1250 g Frosne rabarber
- 750 g Sukker
- 20 g Vaniljesukker
Ymer creme
- 1000 g Ymer drænet
- 1000 g Piskefløde
- 200 g Flormelis
- 20 g Vaniljesukker
Sådan gør du
Marcipan crumble
Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade. Bages ved 200 °C i ca. 15 min. Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.
Jordbær/rabarber kompot
Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens. Køles af til stuetemperatur.
Ymer creme
Ymeren skal drænes i et klæde nogle timer så der ikke er for meget vand i. Derefter piskes det sammen med flormelis og vaniljesukker. Fløden piskes til en let flødeskum, og vendes i ymeret.
Samling
Fordel crumble, kompot og creme i portionsglas, lige inden servering.