ODENSE Logo professionel

Trifli med ymer creme

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  • Marcipan crumble

  • 400 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 240 g Rørsukker
  • 240 g Hvedemel
  • 120 g Smør
  • Jordbær/rabarber kompot

  • 1250 g Frosne jordbær
  • 1250 g Frosne rabarber
  • 750 g Sukker
  • 20 g Vaniljesukker
  • Ymer creme

  • 1000 g Ymer drænet
  • 1000 g Piskefløde
  • 200 g Flormelis
  • 20 g Vaniljesukker

Sådan gør du

Marcipan crumble
Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade. Bages ved 200 °C i ca. 15 min. Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.

Jordbær/rabarber kompot
Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens. Køles af til stuetemperatur.

Ymer creme
Ymeren skal drænes i et klæde nogle timer så der ikke er for meget vand i. Derefter piskes det sammen med flormelis og vaniljesukker. Fløden piskes til en let flødeskum, og vendes i ymeret.

Samling
Fordel crumble, kompot og creme i portionsglas, lige inden servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.