ODENSE Logo professionel

Trifli med jordbær/rabarber

Portionsvenlig frisk trifli med marcipancrumble og jordbær/rabarber kompot. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  • Marcipancrumble

  • 400 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 240 g Rørsukker
  • 240 g Hvedemel
  • 120 g Smør
  • Jordbær/rabarber kompot

  • 1250 g Frosne jordbær
  • 1250 g Frosne rabarber
  • 750 g Sukker
  • 20 g Vaniljesukker
  • Topping

  • 1000 g Flødecreme

Sådan gør du

Sådan gør du
Marcipancrumble
Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade.
Bages ved 200 °C i ca. 15 min.

Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.

Jordbær/rabarber kompot
Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens.
Køles af til stuetemperatur.

Samling
Kompot kommes i bunden af et glas, ca. 75 g. Der kommes marcipan crumble oven på (ca. 25 g), og til sidst kommes der en skefuld flødecreme (20 g) på toppen.

Tip

Kan sælges i glas som en frisk sommerdessert eller bare som en sød fristelse til kaffen - to go! 

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.