Trifli med jordbær/rabarber
Portionsvenlig frisk trifli med marcipancrumble og jordbær/rabarber kompot.
Ingredienser
Marcipancrumble
- 400 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 240 g Rørsukker
- 240 g Hvedemel
- 120 g Smør
Jordbær/rabarber kompot
- 1250 g Frosne jordbær
- 1250 g Frosne rabarber
- 750 g Sukker
- 20 g Vaniljesukker
Topping
- 1000 g Flødecreme
Sådan gør du
Sådan gør du
Marcipancrumble
Bland alle ingredienserne sammen til en crumble, og fordel det i en kantplade.
Bages ved 200 °C i ca. 15 min.
Skrab lidt rundt under bagningen, for at få det hele ens i farven.
Jordbær/rabarber kompot
Det hele koges sammen i ca. 20 min., indtil det har en god tyk konsistens.
Køles af til stuetemperatur.
Samling
Kompot kommes i bunden af et glas, ca. 75 g. Der kommes marcipan crumble oven på (ca. 25 g), og til sidst kommes der en skefuld flødecreme (20 g) på toppen.
Tip
Kan sælges i glas som en frisk sommerdessert eller bare som en sød fristelse til kaffen - to go!