ODENSE Logo professionel

Trifli med æblekompot

En skøn frisk trifli dessert med smag af syrlige æbler, og en sprød crumble lavet med ODENSE Kranse XX.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 12 pers.:
  • Crumble

  • 100 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 60 g Rørsukker
  • 60 g Hvedemel
  • 30 g Smør koldt
  • Kompot

  • 400 g Æblekompot
  • Creme

  • 500 g Piskefløde
  • 15 g Vaniljesukker

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser til en crumble og bag den ved 200 grader i ca. 15 min.
  2. Kog en grov æblekompot eller brug en færdigkøbt med æblestykker i.
  3. Pisk fløden til skum med vaniljesukker.
  4. Kompot, crumble og creme fordeles lagvis i glas.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.