ODENSE Logo professionel

Ricotta pandekager med citron

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  • 150 g Æg
  • 40 g Sukker
  • 150 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 1 stk. Citronskal fra ubehandlet citron
  • 30 g Citronsaft
  • 500 g Ricotta
  • 200 g Hvedemel eller glutenfri mel
  • 10 g Bagepulver
  • 1,25 g Salt
  • Smør eller margaringe til stegning
  • Topping

  • 250 g Friske bær fx hindbær, jordbær eller blåbær
  • ODENSE Chokolade Sauce RA/MB 1 kg

Sådan gør du

  1. Pisk æg, sukker og revet Kranse XX sammen til en luftig cremet æggesnaps. Tilsæt citronskal, citronsaft, ricotta, mel, bagepulver og salt og pisk til dejen er klumpfri.
  2. Kom lidt smør på panden og sæt dejen med en ske, som små pandekager. Steg dem ved lav varme ca. 3 min. på hver side, til de er gyldne.
  3. Servér pandekagerne lune med Chokoladesauce, sirup eller honning og friske bær.

Tip

Nyd pandekagerne til morgenmaden, brunch’en eller som en lille lækker dessert.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.