Rabarber trifli med marcipan crumble
Ingredienser
Crumble
- 100 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 60 g Rørsukker
- 60 g Hvedemel
- 30 g Smør
Tuilles
- 50 g Smør blødt
- 50 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 50 g Hvedemel
- 50 g Æggehvider
- 50 g Sukker
Rabarberkompot
- 600 g Rabarber
- 200 g Sukker
- 0,5 stk. Vaniljestang
Creme
- 500 g Piskefløde
- 15 g Vaniljesukker
Sådan gør du
Crumble
Bland ingredienserne til en crumble og fordel den på bageplade med bagepapir. Bages ved 200° C i 12-15 min.
Tuilles
Smør og Kranse XX røres sammen. Resten tilsættes og det røres til en ensartet dej. Sigtes evt. hvis der er klumper i. Dejen smøres ud i ønsket størrelse på silikonemåtte, evt. anvend en form. Bages ved 180° C i 5-6 min. Bøjes/formes, mens de er varme.
Rabarberkompot
Rabarber, sukker og kornene fra vaniljen koges mør.
Creme
Pisk fløden til skum med vaniljesukker.
Samling
Fordel crumble nederst i glassene, dernæst kompot og øverst creme. Pyntes af med lidt kompot og tuilles.