ODENSE Logo professionel

Rabarber trifli med marcipan crumble

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 pers.:
  pers.
Opskrift er beregnet til 10 pers.:
  • Crumble

  • 100 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 60 g Rørsukker
  • 60 g Hvedemel
  • 30 g Smør
  • Tuilles

  • 50 g Smør blødt
  • 50 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 50 g Hvedemel
  • 50 g Æggehvider
  • 50 g Sukker
  • Rabarberkompot

  • 600 g Rabarber
  • 200 g Sukker
  • 0,5 stk. Vaniljestang
  • Creme

  • 500 g Piskefløde
  • 15 g Vaniljesukker

Sådan gør du

Crumble
Bland ingredienserne til en crumble og fordel den på bageplade med bagepapir. Bages ved 200° C i 12-15 min.

Tuilles
Smør og Kranse XX røres sammen. Resten tilsættes og det røres til en ensartet dej. Sigtes evt. hvis der er klumper i. Dejen smøres ud i ønsket størrelse på silikonemåtte, evt. anvend en form. Bages ved 180° C i 5-6 min. Bøjes/formes, mens de er varme.

Rabarberkompot
Rabarber, sukker og kornene fra vaniljen koges mør.

Creme
Pisk fløden til skum med vaniljesukker.

Samling
Fordel crumble nederst i glassene, dernæst kompot og øverst creme. Pyntes af med lidt kompot og tuilles.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.