ODENSE Logo professionel

Nougatmousse med havtorn, lakridsgele & marcipan ”fritter”

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 10 stk.:

Sådan gør du

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min. Varm mælken op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og smelt husblassen i den varme mælk. Skær nougaten i små stykker og rør den i den varme mælk. Rør til nougatmassen er jævn og rør så havtorn i.
  2. Pisk fløden til flødeskum og vend den i den let cremede nougat. Smag til og fordel cremen i 10 glas. Kom evt. moussen i en sprøjtepose og sprøjt den ned i glassene. Køl glassene i køleskabet mindst 1 time.
  3. Rør lakridsgranulat og vand sammen og smag til. Læg husblassen i blød mindst 5 min., pres vandet fra og smelt husblassen over vandbad. Rør den smeltede husblas i lakridsvandet og hæld det over nougatmoussen i et tyndt lag. Sæt glassene tilbage på køl.
  4. Skær marcipanen i lange stave og vend dem først i æggehvide og dernæst i Mandelblanding. Steg marcipanfritterne et kort øjeblik i ny, neutral olie til de er gyldne. Servér gerne fritter lune til den kolde mousse.

Tip

Nougatmoussen kan fyldes i ODENSE Flødebolleskal og lukkes med lakridsgele.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.