ODENSE Logo professionel

Moussekage på luxxbund

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

  1. Luxxbund: Kranse XX og sukker røres sammen. Æg tilsættes lidt ad gangen. Mandelblanding tilsættes og der røres ved mellem hastighed 5-6 min. Bunden bages i gastro bakke, foret med bagepapir ved 180° C i 12-15 min.
  2. Brombærpuré: Bærrene tøs op. Koges op med sukker, blendes og afkøles.
  3. Mousse: Husblas udblødes i koldt vand og smeltes. Æggeblommer piskes op med sukker. Fløde piskes til skum. Brombærpure piskes i æggesnapsen og den smeltede husblas piskes i. Flødeskummet vendes i.
  4. Moussen fyldes i silikone forme og chokolade saucen rørt op med lakridsgranulat lægges midt på moussen.
  5. Bunden udstikkes efter formen og ligges på moussen og de stilles på frost.
  6. Til servering vendes moussekagerne ud og pensles med klar gele.

Tip

Moussekagerne kan serveres med ODENSE Chokolade sauce, chokoladepynt og friske bær.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.