ODENSE Logo professionel

Frugtdessert uden tilsat sukker

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 24 stk.:

Sådan gør du

  1. Marcipanen rulles ned til 0,5 cm og stikkes ud, så den passer til bunden af den runde form.
  2. En plastikstrimmel lægges rundt i kanten af hver form. 
  3. Husblas sættes i blød i koldt vand. 
  4. Skyr og stiftpisket æggehvide vendes sammen med den smeltede husblas og rom. 
  5. Creme fordeles i 24 forme ovenpå marcipanen. 
  6. Den frosne frugt optøs og blandes med 1 blad smeltet husblas og fordeles øverst på desserterne. 
  7. Desserterne sættes på køl eller frost og tages ud efter behov (beregn ca. 2,5 time til optøning).

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.