Frugtdessert uden tilsat sukker
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 24 stk.:
- 300 g ODENSE Marcipan uden tilsat sukker - 1 kg
- 400 g Sukker
- 100 g Past. æggehvider
- 30 g Rom
- 12 g Husblas
- 30 g flydende Sødemiddel
- 400 g frosne Kirsebær eller anden frugt
- 2 g Husblas
Sådan gør du
- Marcipanen rulles ned til 0,5 cm og stikkes ud, så den passer til bunden af den runde form.
- En plastikstrimmel lægges rundt i kanten af hver form.
- Husblas sættes i blød i koldt vand.
- Skyr og stiftpisket æggehvide vendes sammen med den smeltede husblas og rom.
- Creme fordeles i 24 forme ovenpå marcipanen.
- Den frosne frugt optøs og blandes med 1 blad smeltet husblas og fordeles øverst på desserterne.
- Desserterne sættes på køl eller frost og tages ud efter behov (beregn ca. 2,5 time til optøning).