ODENSE Logo professionel

Dessertglas m. æble, nougat og marcipancrumble

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

Æblekompot
Æbler og sukker koges op, koges møre indtil ønsket konsistens, ca. 15 min. Derefter sigtes væsken fra (kan evt. bruges til Broken gel) og æblebådende sættes på køl til senere brug.

Nougatcreme
Fløden koges op og hældes over den hakkede chokolade og nougat. Rør rundt til det hele er smeltet. Når massen er stuetemperatur vendes flødeskummet i. Herefter kan nougatcremen bruges med det samme (blød konsistens) eller sættes på køl til dagen efter (fastere konsistens).

Marcipancrumble
Det kolde smør skæres i små stykker. Bland ingredienserne til en crumble og fordel på en bageplade med bagepapir. Bages ved 200°C i 12-15 min.

Dessertglas
Crumble fyldes i et glas, derefter æblekompot, og til sidst nougatcremen. Kan gentages så det ønskede antal lag opnås. Pynt evt. med skovsyre.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.