Cheesecake med rabarber
Cheesecake med rabarber er en lækker og frisk dessert, der kombinerer den silkebløde konsistens af cheesecake med den søde smag af rabarber.
Ingredienser
Kiksebund
- 800 g Digestive kiks
- 200 g Smør (smeltet)
- 800 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg
Cheesecake
- 1500 g Neutral Flødeost
- 375 g Sukker
- 225 g Past. æg
- 2 stk. Citroner (skal)
Havregrynscrumble
- 500 g Havregryn
- 250 g Sukker
- 250 g Brun farin
- 250 g Smør
Sådan gør du
Kiksebund
Knus kiksene og bland med smeltet smør, og fordel kikseblandingen i 4 forme på Ø16 cm.
Fordel rabarberfrugtfyldningen ud på kiksebundene.
Cheesecake
Pisk alle ingredienser sammen og fordel ovenpå.
Havregryns crumble
Bland alle ingredienser til en crumble og fordel ovenpå cheesecaken.
Bag kagerne ved 160°C i 50-60 min.
Tip
Sælg kagerne med eller uden ekstra pynt.