ODENSE Logo professionel

Cheesecake med rabarber

Cheesecake med rabarber er en lækker og frisk dessert, der kombinerer den silkebløde konsistens af cheesecake med den søde smag af rabarber. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 4 stk.:
  • Kiksebund

  • 800 g Digestive kiks
  • 200 g Smør (smeltet)
  • 800 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg
  • Cheesecake

  • 1500 g Neutral Flødeost
  • 375 g Sukker
  • 225 g Past. æg
  • 2 stk. Citroner (skal)
  • Havregrynscrumble

  • 500 g Havregryn
  • 250 g Sukker
  • 250 g Brun farin
  • 250 g Smør

Sådan gør du

Kiksebund
Knus kiksene og bland med smeltet smør, og fordel kikseblandingen i 4 forme på Ø16 cm.

Fordel rabarberfrugtfyldningen ud på kiksebundene.

Cheesecake
Pisk alle ingredienser sammen og fordel ovenpå.

Havregryns crumble
Bland alle ingredienser til en crumble og fordel ovenpå cheesecaken.

Bag kagerne ved 160°C i 50-60 min.

Tip

Sælg kagerne med eller uden ekstra pynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.