ODENSE Logo professionel

Cheesecake med frugt

Cheesecake med frugt er en lækker og luksuriøs dessert, der kombinerer den silkebløde konsistens af cheesecake med lige netop den IGOS Fruit Filling der passer til årstiden og anledningen. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 63 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 63 stk.:

(1 ramme - 63 stk.)

Sådan gør du

Blend kiksene og bland smørret i. Fordel blandingen i en ramme med rammepapir og sæt på køl.

Udblød husblas i koldt vand.

Bland flødeost, syrnet mejeriprodukt, flormelis, vanilje pasta og citronsaft og skal.

Smelt husblassen og pisk den hurtigt i ostecremen. Vend hurtigt frugtfyldningen i ostecremen, men lad den være marmoreret.

Fordel ostecremen på kiksebunden og sæt på frost.

Skær den let frosne kage i 4 x 7 cm og pynt fx med en dut frugtfyldning og en marengs.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.