Cheesecake med frugt
Cheesecake med frugt er en lækker og luksuriøs dessert, der kombinerer den silkebløde konsistens af cheesecake med lige netop den IGOS Fruit Filling der passer til årstiden og anledningen.
Ingredienser
(1 ramme - 63 stk.)
Kiksebund
- 800 g Digestive kiks
- 200 g Smør (smeltet)
Cheesecake
- 36 g Husblas (18 bl.)
- 2000 g Flødeost
- 600 g Creme fraiche eller
- 600 g Ymer
- 400 g Flormelis
- 12 g Vaniljepasta
- 2 stk. Citroner (50 g saft, 4 g skal)
- 1000 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg eller
- 1000 g IGOS Fruit Filling Hindbær 60%, 14 kg eller
- 1000 g IGOS Fruit Filling Rabarber 50%, 5 kg eller
- 1000 g IGOS Fruit Filling Æble 65%, 12,5 kg
Sådan gør du
Blend kiksene og bland smørret i. Fordel blandingen i en ramme med rammepapir og sæt på køl.
Udblød husblas i koldt vand.
Bland flødeost, syrnet mejeriprodukt, flormelis, vanilje pasta og citronsaft og skal.
Smelt husblassen og pisk den hurtigt i ostecremen. Vend hurtigt frugtfyldningen i ostecremen, men lad den være marmoreret.
Fordel ostecremen på kiksebunden og sæt på frost.
Skær den let frosne kage i 4 x 7 cm og pynt fx med en dut frugtfyldning og en marengs.