ODENSE Logo professionel

Cheesecake med blåbær

Cheesecake med blåbær er en lækker og luksuriøs dessert, der kombinerer den silkebløde konsistens af cheesecake med den søde og saftige smag af blåbær. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

1 ramme/ca. 60 stk.

  • Kiksebund

  • 800 g Digestive kiks
  • 200 g Smør
  • Cheesecake

  • 1500 g Neutral Flødeost
  • 375 g Sukker
  • 225 g Past. æg
  • 2 stk. Citroner (skal)
  • Havregrynscrumble

  • 500 g Havregryn
  • 250 g Sukker
  • 250 g Brun farin
  • 250 g Smør
  • 1500 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg

Sådan gør du

Kiksebund:
Knus kiksene og bland med smeltet smør.

Cheesecake:
Pisk alle ingredienser sammen.

Havregryns crumble:
Bland alle ingredienser til en crumble.

Kikseblandingen fordeles i en ramme med bølgepergament og trykkes grundigt ned. Fordel cheesecaken på kiksebunden og sprøjt striber af frugtfyldningen på cheesecaken. Fordel havregryns crumble ovenpå.

Bag kagerne ved 160°C i 50-60 min.

Tip

Sælg kagerne skåret som snitter, fx 5 x 6 cm, med eller uden ekstra pynt.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.