Cheesecake med blåbær
Cheesecake med blåbær er en lækker og luksuriøs dessert, der kombinerer den silkebløde konsistens af cheesecake med den søde og saftige smag af blåbær.
Ingredienser
1 ramme/ca. 60 stk.
Kiksebund
- 800 g Digestive kiks
- 200 g Smør
Cheesecake
- 1500 g Neutral Flødeost
- 375 g Sukker
- 225 g Past. æg
- 2 stk. Citroner (skal)
Havregrynscrumble
- 500 g Havregryn
- 250 g Sukker
- 250 g Brun farin
- 250 g Smør
- 1500 g IGOS Fruit Filling Blåbær 60%, 5 kg
Sådan gør du
Kiksebund:
Knus kiksene og bland med smeltet smør.
Cheesecake:
Pisk alle ingredienser sammen.
Havregryns crumble:
Bland alle ingredienser til en crumble.
Kikseblandingen fordeles i en ramme med bølgepergament og trykkes grundigt ned. Fordel cheesecaken på kiksebunden og sprøjt striber af frugtfyldningen på cheesecaken. Fordel havregryns crumble ovenpå.
Bag kagerne ved 160°C i 50-60 min.
Tip
Sælg kagerne skåret som snitter, fx 5 x 6 cm, med eller uden ekstra pynt.